EASTER MENU by Michał Kuduk
PRZYSTAWKA / STARTER
TARTA BROKUŁOWA ZE SZPINAKIEM I KOZIM SEREM
DZIKI BROKUŁ / KWAŚNA ŚMIETANA
BROCCOLI TART WITH SPINACH
AND GOAT CHEESE
WILD BROCCOLI / SOUR CREAM
LUB / OR
ZUPA / SOUP
KREMOWA ZUPA Z BIAŁYCH SZPARAGÓW
ŁOSOŚ / ZIEMNIAKI
CREAM OF WHITE ASPARAGUS
SALMON / POTATOES
DANIA GŁÓWNE / MAINS
PIECZONE UDKO Z KACZKI Z BURACZKAMI
KREMOWE RISOTTO Z JĘCZMIENIA / RZODKIEWKA
ROASTED DUCK LEG WITH BEETROOTS
CREAMY BARLEY RISOTTO / RADISH
LUB / OR
FILET Z OKONIA Z KREWETKAMI W BIAŁYM SOSIE
PIECZONE ZIEMNIAKI
MARCHEWKA / SZCZYPIOREK
SEA-BASS FILLET WITH PRAWNS IN WHITE SAUCE
BAKED POTATOES / CARROT / CHIVES
DESER / DESSERT
SERNIK Z BIAŁEJ CZEKOLADY
LODY WANILIOWE / SOS POMARAŃCZOWY
WHITE CHOCOLATE CHEESECAKE
VANILLA ICE CREAM / ORANGE SAUCE
NAPOJE / BEVERAGES
WODA MINERALNA NIEGAZOWANA
KAWA LUB HERBATA
STILL MINERAL WATER, COFFEE OR TEA
MENU DOSTĘPNE W DNIACH / MENU AVAILABLE
31.03.2024 - 01.04.2024